Rybízový koláč
Potřebné ingredience
12 dkg Rama Creme Bonjour máslová pochoutka
4 žloutky
2 dcl mléka
2 lžíce cukru krystal
25 dkg polohrubé mouky
1 sáček prášek do pečiva
4 bílky
20 dkg cukru
1 l rybízu
Postup přípravy
Postup přípravy:
Ramu ušleháme s cukrem a žloutky, pomalu přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a mléko. Dáme na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Z bílků a cukru ušleháme sníh, do sněhu zamícháme rybíz a rozetřeme na těsto před pečením. Množství je na menší plech nebo pekáč. Trouba 175 stupňů - 25 minut.
Ramu ušleháme s cukrem a žloutky, pomalu přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a mléko. Dáme na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Z bílků a cukru ušleháme sníh, do sněhu zamícháme rybíz a rozetřeme na těsto před pečením. Množství je na menší plech nebo pekáč. Trouba 175 stupňů - 25 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé